Εγγυητική επιστολή ύψους 7 εκ. ευρώ ζητάει η ΕΠΟ από την ΑΕΚ

Ο Νίκος Νοτιάς έστειλε και δεύτερο έμβασμα στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να λυθεί το θέμα με την περιβόητη αδειοδότηση, ωστόσο αυτά δεν ήταν αρκετά για να λύσουν το πρόβλημα. Με την προθεσμία να εκπνέει την Παρασκευή (1/4), η ΕΠΟ ζητά από την Ενωση την καταβολή εγγυητικής επιστολής ύψους 7 εκ. ευρώ προκειμένου να χορηγήσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα,
την ώρα που ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τις εγγυήσεις για τα οφειλόμενα στον Σκόκο. Τα 7 εκ. της εγγυητικής επιστολής αποτελούν ποσό ιδιαίτερα μεγάλο και φυσικά πολύ δύσκολο να καλυφθούν άμεσα. Κι αυτό γιατί θεωρείται απίθανο να βρεθεί μέσα στις επόμενες ώρες κάποιος με σημαντική οικονομική επιφάνεια, προκειμένου να αναλάβει εγγυητής. Και βέβαια οι Νοτιάς, Παππάς δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν. Ειδικά ο τελευταίος που παρουσιάζεται ανένδοτος στην απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.Υπάρχει πάντως η αισιοδοξία πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν και τα όποια συμπληρωματικά έγγραφα χρειάζονται, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Εξάλλου, μπορεί η προθεσμία να λήγει τις επόμενες ώρες, η επιτροπή αδειοδότησης όμως θα συνεδριάσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, διάστημα στο οποίο οι διοικούντες της Ενωσης, μπορούν να τακτοποιήσουν όσες από τις εκκρεμότητες υπάρχουν ακόμα.Πρόβλημα με Σκόκο!
Μία από αυτές που θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα πάντως, είναι του Νάτσο Σκόκο. Ο αργεντινός επιθετικός δεν έχει υπογράψει ακόμα το έγγραφο για την αδειοδότηση και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και ο αργεντινός μάνατζέρ του. Ο τελευταίος δεν έχει εξοφληθεί ακόμα από την αμοιβή που του αναλογεί μετά την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, μέσω του οποίου πιέζει την ΑΕΚ για την άμεση καταβολή των οφειλομένων, τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον πελάτη του.Για το θέμα μεσολάβησε και ο Παύλος Διαννής, με τις διαπραγματεύσεις να διαρκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (31/3). Ο κ. Διαννής ήταν έτοιμος να εκδώσει και ανακοίνωση μάλιστα, χωρίς πάντως να το κάνει πράξει. Τελικά, οι δύο πλευρές φαίνεται πως βρήκαν τη χρυσή τομή το πρωί της ίδιας ημέρας, με το θέμα πάντως να παραμένει ανοιχτό, καθώς ο Σκόκο δεν έχει υπογράψει ακόμα τα σχετικά έγγραφα.
Keywords
Τυχαία Θέματα