Ενα σημαντικό διήμερο για το μέλλον της ΕΣΑΠ και της Volleyleague ΟΠΑΠ είναι αυτό που ακολουθεί

Ενα σημαντικό διήμερο για το μέλλον της ΕΣΑΠ και της Volleyleague ΟΠΑΠ είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς τοΣάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο GALAXY (Λεωφόρος Ποσειδώνος 39 &Καλαμακίου, Αλιμος) η Εκτακτη Γενική Συνέλευση και η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ.
Στη διήμερη συνεδρίαση της Ενωσης, θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία της Ενωσης όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά σε βάθος τριετίας, καθώς θα συζητηθούν θέματα όπως:-Το θεσμικό πλαίσιο των ΤΑΑ και η λειτουργία τους μέσα από το πρίσμα των συγκεκριμένων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.
-Η Σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων
-Θέματα Μάρκετινγκ & οικονομικά θέματα
-Αλλαγή κανονισμών (πειθαρχικό, διαιτησίας, διαμεσολαβητών μεταγραφών, κ.α.)
-Διαιτησία
-Επικοινωνία - προβολή ΕΣΑΠ
-Αγωνιστική περίοδος 2011-2012 (πρόγραμμα, σύστημα διεξαγωγής, κ.α)
Στις συναντήσεις του διημέρου αυτού, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι των ΤΑΑ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.
Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 15.30 (στο ξενοδοχείο GALAXY) η ΕΣΑΠ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για όσα συζητηθούν και αποφασιστούν στις συγκεκριμένες συνεδριάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα