"Ευτυχία να έχω συμπαίκτη τον Σισέ"

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Ραντεβού την Κυριακή" του Canal + και μίλησε για την τύχη να είναι συμπαίκτης του Σισέ, αλλά και για την αψιμαχία που είχε με τον Μέσι στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε ο 31χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού

στο ελληνικό πρωτάθλημα:

"Στον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστούμε στην Ελλάδα και έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ανταγωνιζόμαστε τον Ολυμπιακό, που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Όμως αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ σύντομα. Χάσαμε κάποιους βαθμούς στην αρχή, αλλά ακόμα έχουμε πολλά ματς μπροστά μας".

Για την αψιμαχία του με τον Μέσι:

"Είχα μια αψιμαχία με τον Μέσι στο Καμπ Νου, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Απλά και αυτός έπρεπε να συγκρατηθεί".

Για τον Σισέ:

Σισέ είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και αποτελεί ευτυχία να τον έχω συμπαίκτη μου. Έχει αρχίσει πολύ καλά το πρωτάθλημα

Keywords
Τυχαία Θέματα