Δύσκολα Τζιμπούρ, Χολέμπας, ανησυχία και για Μιραλάς

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής (22/1) με την Ξάνθη, καθώς η συμμετοχή των Τζιμπούρ και Χολέμπας παραμένει αμφίβολη. Πρόβλημα επίσης προέκυψε επίσης με τον Μιραλάς, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Στην προπόνηση έλαβε μέρος, πάντως,

κανονικά ο Αριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος επέστρεψε από την Αργεντινή, όπου είχε βρεθεί για προσωπικούς λόγους.

Τα προβλήματα των Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έκανε θεραπεία την Παρασκευή (20/1) και ο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει για το ματς με τους ακρίτες, αλλά και του Τζιμπούρ που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα ήταν γνωστά.

Σε αυτά ήρθαν να προστεθούν και οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον τετρακέφαλο ο Μιραλάς.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ή αν δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ο Βαλβέρδε θα περιμένει να μάθει τα νέα και ελπίζει πως δεν θα χάσει και τον βέλγο άσο, καθώς οι επιλογές του στην επίθεση δεν είναι πλέον πολλές. Αλλωστε, ο Πάντελιτς δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό, ενώ ο Ντιόγκο δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί απόλυτα.

Σε θέση... μάχης είναι, πάντως, ο Αριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος επέστρεψε κανονικά από την Αργεντινή, όπου βρέθηκε για προσωπικούς λόγους και θα αγωνιστεί στο ματς με την Ξάνθη.

Τη θεραπεία τους συνέχισαν τέλος οι Φέισα και Μόνχε.

Keywords
Τυχαία Θέματα