"Δεν θα πέσει ο Ηρακλής"

Συγκέντρωση στο Κατσάνειο με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη ήταν η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων του Ηρακλή μετά την απόρριψη του φακέλου των κυανόλευκων από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, συνοδευόμενος από τον Χοσέμι, αλλά και πλήθος φιλάθλων της ομάδας, που θέλησαν να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα όσα έχουν συμβεί. Ο Γιάννης Τάκης έδωσε εξηγήσεις
αλλά και υποσχέσεις και ισπανός αμυντικός διέψευσε με τις πράξεις του τη φημολογία περί αποχώρησής του από την ομάδα. Όταν μάλιστα έγινε αντιληπτός ο 33χρονος αποθεώθηκε και δήλωσε "είμαι ένας από εσάς. Η ομάδα θα μείνει στη Σούπερ Λιγκ και εγώ θα είμαι εδώ".Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τάκης και τόνισε: "Δεν μπορούν να μας ρίξουν στην δευτεροβάθμια. Ξέρουμε τι δουλειά έχει γίνει αυτόν τον χρόνο. Ο Ηρακλής είναι όμηρος του φορτίου που κουβαλάει δέκα χρόνια. Όμηρος της ρεμούλας, των χρεών, των μετόχων-αμέτοχων που πετάνε αετό. Οι Κασσάνδρες προέβλεπαν ότι τον Δεκέμβριο δεν θα υπήρχαμε. Μετά έλεγαν θα πέσουμε αγωνιστικά. Η φανέλα, η δύναμη του κόσμου, κράτησαν τον Ηρακλή, αν και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.Και επειδή δεν μπορούν να ρίξουν τον Ηρακλή αγωνιστικά, επιχειρούν να τον πλήξουν εξωαγωνιστικά. Θα δημοσιοποιήσουμε το σκεπτικό της απόφασης, παραβαίνοντας την αρχή της εμπιστευτικότητας. Επειδή ορισμένα παπαγαλάκια μας δημιουργούν προβλήματα, εμείς θα δημοσιοποιήσουμε το έγγραφο της επιτροπής. Την Τρίτη θα καταθέσουμε την έφεση και θα ζητήσουμε τάχιστα να εκδικαστεί. Δεν θέλουμε να κρύβονται, δεν θέλουμε τον περσινό εφιάλτη. Να τελειώσουμε μέχρι το τέλος του μήνα και να σχεδιάσουμε την ομάδα της νέας περιόδου".Για το άνοιγμα των φακέλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε: "Πέρσι ζητήσαμε το άνοιγμα φακέλων. Οι άλλες το αρνήθηκαν. Φέτος δύο ΠΑΕ που έπεσαν ζητούν το ίδιο. Μαζί τους. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να προασπίσουμε την ομάδα. Και με τα δύο χέρια στην καρδιά, σας λέω ότι θα πάρουμε το χαρτί".
 
Για τις πιέσεις που δεν άσκησε η διοίκηση στον Ρέμο: "Δεν μπορούμε νομικά να κάνουμε τίποτα εναντίον του Ρέμου. Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος. Δείτε το παράδειγμα της ΑΕΚ με τον Ψωμιάδη, του ΠΑΟΚ με τον Γούμενο και του ’ρη με τον Ζαχουδάνη. Νομικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Νομίζετε ότι θέλω να χαϊδεύω τον Ρέμο; Το έχουμε ψάξει από εκατό πλευρές".
 
Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία, ενώ αποφασίστηκε να γίνει νέα μεγάλη συγκέντρωση την Τρίτη του Πάσχα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και πάλι πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα