Δεληγιάννης: Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται

Ο Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών.

Ο τερματοφύλακας των νταμπλούχων Ελλάδας μίλησε στο NovaΣΠΟΡFM. Αναλυτικά:

"Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ήταν μείον για εμάς που δεν είχαμε δώσει κάποιο ματς. Το πρώτο ματς ήταν ερωτηματικό για

τον Ολυμπιακό γιατί ουσιαστικά είμαστε μια νέα ομάδα, με αρκετούς νέους παίκτες και νέο προπονητή. Έχουμε κρατήσει κάποια στοιχεία από την ομάδα που είχαμε πέρυσι και ο κόουτς προσπαθεί να βάλει και κάποια καινούρια έτσι ώστε να φτάσουμε τον στόχο μας, που είναι και πάλι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Θεωρητικά, έχουμε πέσει επίπεδο. Αλλά το θέμα είναι πως στα σπορ δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά αλλά η δουλειά. Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και μένει να φανεί αυτό και στην πισίνα. Επειδή πιστεύω πως όποιος δουλεύει ανταμείβεται αλλά νομίζω ότι υπερτερούμε σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο.

Θεωρώ πως φέτος έχουμε δύσκολο έργο στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πρωταγωνιστεί αλλά αυτό θα το δούμε με τα αποτελέσματα και μόνο.

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση που ήρθε τόσος κόσμος στο κολυμβητήριο. Για όλα υπάρχει μια εξήγηση. Από το καλοκαίρι και μετά έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού να στρίψουν 180 μοίρες το τιμόνι. Δυστυχώς η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια και ορισμένοι άνθρωποι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα και να μην μπλέξει σε άσχημες καταστάσεις. Από την πλευρά των αθλητών, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι αφού μια ημέρα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ ήρθε σύσσωμη η διοίκηση για να μας ευχηθεί για το νέο πρωτάθλημα. Αυτά τα πράγματα τα είχαμε ξεχάσει εμείς. Ο κόσμος του Ολυμπιακού απέδειξε πως ξέρει να αναγνωρίζει και την προσπάθεια της διοίκησης αλλά και των αθλητών που ήρθαν στην ομάδα αλλά και αυτών που έμειναν το καλοκαίρι και χάρισαν αρκετά χρήματα από τα οφειλόμενα. Δηλαδή όλων αυτών που προσπαθούν να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό ψηλά.

Πραγματικά μου θύμισε ευρωπαϊκό ματς νοκ άουτ πριν 3-4 χρόνια. Μιλάμε για ατμόσφαιρα

Keywords
Τυχαία Θέματα