Δεύτερο τεστ για Πολ, Γκρίφιν και σια

Με στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους στη φετινή σεζόν του NBA, οι Λος Αντζελες Κλίπερς αγωνίζονται στο Σαν Αντόνιο την Τετάρτη (28/12).

Πρόκειται για την πιο δύσκολη ως τώρα δοκιμασία για τον Κρις Πολ, τον Μπλέικ Γκρίφιν και την παρέα τους, καθώς οι σκληροτράχηλοι Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς ως γνωστόν δεν χαρίζουν κάστανα.

Οι Κλίπερς κέρδισαν το πρώτο ματς με το νέο τους λουκ στην έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όμως επέτρεψαν πολλά επιθετικά ριμπάουντ στους αντιπάλους τους - μια αδυναμία που μπορεί να αποδεχτεί περισσότερο επιζήμια

απέναντι στον Τιμ Ντάνκαν και την υπόλοιπη φροντλάιν των Σπερς, οι οποίοι θα παρατάξουν τη μεγάλη πείρα τους απέναντι στην αθλητικότητα και τον ενθουσιασμό των Κλιπς.

Στη Νέα Ορλεάνη οι Σέλτικς θα επιχειρήσουν να πάρουν την πρώτη τους φετινή νίκη απέναντι στους Χόρνετς, έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα ματς με τους Νικς και τους Χιτ.

Η Βοστώνη δεν θα έχει ούτε τώρα διαθέσιμο τον Πολ Πιρς, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην φτέρνα.

Οι Γουόριορς υποδέχονται τους Νικς, σε ένα παιχνίδι όπου ο προπονητής τους Μαρκ Τζάκσον θα αντιμετωπίσει την ομάδα της γενέτειράς του Νέας Υόρκης, η οποία τον είχε επιλέξει στο ντραφτ του 1987.

Ο Τζάκσον πήρε την πρώτη του νίκη ως κόουτς κόντρα στους Μπουλς, αλλά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα τώρα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφεν Κάρι. Ο Κάρι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο από την πρισίζον και θα ξεκουραστεί κόντρα στους Νικς, έπειτα από τη συμμετοχή του στο ματς με το Σικάγο.

Οι Μαϊάμι Χιτ αναζητούν την τρίτη σερί νίκη τους στην Σάρλοτ απέναντι στους Μπόμπκατς, κάτι που ισχύει και για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι δοκιμάζονται στην έδρα των Μέμφις Γκρίζλις.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (28/12) στο NBΑ:
Τορόντο Ράπτορς (1-0) - Ιντιάνα Πέισερς (1-0)
Σάρλοτ Μπόμπκατς (1-0) - Μαϊάμι Χιτ (2-0)
Ατλάντα Χοκς (1-0) - Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (0-1)
Ντιτρόιτ Πίστονς (0-1) - Κλίβελαντ Καβαλίερς (0-1)
Νιου Ορλεανς Χόρνετς (1-0) - Μπόστον Σέλτικς (0-2)
Μέμφις Γκρίζλις (0-1) - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (2-0)
Σαν Αντόνιο Σπερς (1-0) - Λος Αντζελες Κλίπερς (1-0)
Ντένβερ Νάγκετς (1-0) - Γιούτα Τζαζ (0-1)
Φίνιξ Σανς (0-1) - Φιλαντέλφια 76ερς (0-1)
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (1-1) - Νιου Γιορκ Νικς (1-0)

Keywords
Τυχαία Θέματα