Χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο που απουσίαζε δικαιολογημένα με άδεια, η προπόνηση της ΑΕΚ

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε αυτήν δεν έδωσε το παρών ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που απουσίαζε δικαιολογημένα με άδεια. Συνεχίζονται οι δοκιμές του Φακομπό. Εξαφανίζονται τα εισιτήρια
για τον τελικό του Κυπέλλου. Με τις γνωστές απουσίες αλλά και τους Μάκο, Ματέος, Σκόκο, Καφέ, Δέλλα, Ντιόπ, να προπονούνται χωρίς πρόβλημα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Απαντες μάλιστα, πλην των δύο τελευταίων, συμπεριλήφθηκαν και στην αποστολή της αναμέτρησης.Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Χιμένεθ: Σάχα, Αραμπατζής, Νταντόμο, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Ντρπιτς, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Εντερ, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Κλωναρίδης.Στα αγωνιστικά, ο ισπανός προσανατολίζεται στην επιλογή του ρόμβου, με τους Σάχα, Λαγό, Ματέος, Νασούτι, Γιάχιτς στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά, Μάκο στη μεσαία γραμμή σε ρόλο κόφτη, Καφέ, Μίτσελ μπροστά του και Σκόκο στην κορυφή του ρόμβου, σε ρόλο οργανωτή. Τέλος, στην επίθεση αναμένεται να βρεθούν οι Μπαχά, Μπλάνκο. Από την προπόνηση του Σαββάτου (16/4), απουσίαζε δικαιολογημένα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που είχε πάρει άδεια από τον Χιμένεθ, ενώ με την ομάδα συνεχίζει να προπονείται και ο Φακομπό, που αφήνει θετικές εντυπώσεις.Κάνουν φτετά τα μαγικά χαρτάκια!
Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου, παρουσιάζουν τεράστια ζήτηση και δεν αποκλείεται να αναγκαστεί η διοίκηση της ΠΑΕ να ζητήσει κι άλλα από την ΕΠΟ, είτε από τον Ατρόμητο αν δεν τα εξαντλήσει. Συγκεκριμένα, στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, έχουν φύγει ήδη πάνω από 10.000, ενώ άλλα τόσα αφορούν σε κρατήσεις μέσω internet και πιστωτικών καρτών!
Keywords
Τυχαία Θέματα