Χωρίς οργανωμένους οπαδούς θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για την 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών

15:18 5/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Μόλις για έναν αγώνα δεν ίσχυσε η Ειδική Διαχείριση στις αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αφού και πάλι αποφασίστηκε η επιστροφή στους αγώνες χωρίς οργανωμένους. Συγκεκριμένα στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (5/4) αποφασίστηκε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό
και Παναθηναϊκό να πραγματοποιηθεί χωρίς οπαδούς. Παρά την παρουσία οργανωμένων στο ντέρμπι των ανδρικών ομάδων, λίγες μέρες πριν, στην αναμέτρηση των γυναικών οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου, αφού στο Ρέντη θα παρευρεθούν μόνο μαθητές, αθλητές, μέλη των ομάδων, αλλά και γυναίκες, που θα μπουν δωρεάν.Αναλυτικά οι αποφάσεις:
"Η είσοδος των θεατών (μέγιστος αριθμών 900) θα επιτρέπεται στους εξής:1) Μαθητές δημοτικού που θα προσέλθουν στο γήπεδο οργανωμένα, συνοδεία υπεύθυνου δάσκαλου με ονομαστική λίστα, μετά από έγκριση της Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.2) Αθλητές του βόλεϊ όλων των σωματείων με επίδειξη του αθλητικού τους δελτίου και της αστυνομικής τους ταυτότητας μετά από αίτηση στην Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης.3) Αθλητές όλων των αθλημάτων και όλων των ηλικιών του γηπεδούχου σωματείου με αποστολή σχετικής λίστας του σωματείου στην Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.4) Αθλητές Ακαδημιών βόλεϊ μετά από αποστολή ονομαστικής λίστας από το γηπεδούχο σωματείο προς την Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.5) Προπονητές με επίδειξη ταυτότητας του Σ.Ε.Π.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.6) Διαιτητές με επίδειξη ταυτότητας διαιτητή και της αστυνομικής τους ταυτότητας.7) Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. με επίδειξη ειδικής ταυτότητας της Ε.Ο.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.8) Μέλη Δ.Σ. των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. με επίδειξη αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.9) Μέλη Δ.Σ. Σωματείων βόλεϊ με επίδειξη γνήσιου αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.10) Χορηγοί του γηπεδούχου σωματείου (μέχρι 20 συνολικά άτομα) που θα καθίσουν υποχρεωτικά στον χώρο των VIP.11) Δημοσιογράφοι με επίδειξη ταυτότητας ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ ή βεβαίωση εργοδότη με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου και αποστολή σχετικής λίστας στην Ε.Ο.ΠΕ. για έκδοση διαπιστεύσεων.12) Ελεύθερη είσοδος στις γυναίκες".
Keywords
Τυχαία Θέματα