Χατζηπαναγής: Δεν θα κάνω ζημιά στον Ηρακλή

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής ξεκαθάρισε ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε για τις οφειλές της ΠΑΕ Ηρακλής απέναντί του, δεν είχε ως στόχο να προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα. Ο «Βάσια» έκανε παρέμβαση στην εκπομπή «Γεγονότα» του ραδιοφωνικού σταθμού «Libero 107,4» και τόνισε ότι ένιωσε γελοιοποιημένος από την στάση της ΠΑΕ απέναντί του. "Δεν έγινε τίποτα, απλά εξέφρασα ένα προσωπικό παράπονο. Κάναμε μια επιστολή την οποία είχαμε στείλει και στον Ηρακλή.
Το πρόβλημα ξεκινάει από τα Χριστούγεννα και δεν υπάρχει πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στον Ηρακλή. Οταν σε δέκα ραντεβού σου λέει αύριο και μεθαύριο, αισθάνθηκα γελοιοποιημένος. Εκανα ραντεβού με τον κύριο Τάκη και δεν έγινε τίποτα. 56 χρονών έγινα και δεν έχω την συμβουλή κανενός", είπε αρχικά και συμπλήρωσε:"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό το θέμα. Εξέφρασα το πρόβλημά μου και δεν προσπάθησα να κάνω ζημιά στην προσπάθεια της ομάδας για την αδειοδότηση. Ξέρετε όλοι τι πρόσφερα στον Ηρακλή, δεν πούλησα ποτέ τον Ηρακλή και ξέρετε ότι μου έδιναν χρυσάφι. Ο Χατζηπαναγής δεν πούλησε ποτέ τον Ηρακλή, ούτε θα τον πουλήσει τώρα. Εγώ απλά θέλω να καταβάλλουν τα λειτουργικά έξοδα, γιατί τα παιδιά δεν μπορούν να προπονηθούν".
 
Σε ερώτηση σχετικά με την συμφωνία του με τον Ηρακλή είπε πως "...φέτος τους έκανα 50% έκπτωση λόγω της στενότητας κι επειδή είναι ο Ηρακλής. Ανέλαβα μάλιστα να πληρώσω εγώ κάποιες υποχρεώσεις. Δεν ζήτησα να με εξοφλήσουν αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον να πληρώσουν τα λειτουργικά έξοδα. Δεν θέλω να αναφέρω ποσά".Σχετικά με το timing της ανακοίνωσης απάντησε ότι "...από μένα ζημιά ο Ηρακλής δεν θα πάθει. Μακάρι οι άνθρωποι να βρουν λεφτά και να πληρώσουν. Προσωπικά με πείραξε η γελοιοποίηση. Κι εγώ έχω υποχρεώσεις".
Keywords
Τυχαία Θέματα