Μπρουκς: Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση μετά την ήττα στον τελικό

Τα εύσημα στους παίκτες του που αντέδρασαν άμεσα και άκρως ικανοποιητικά μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου, απέδωσε ο Φρέντι Μπρουκς, μετά την νίκη του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού, για την 20ή αγωνιστική της Volleyleague. Ο τεχνικός του Γηραιού μίλησε για το πάθος των παικτών του και το γεγονός ότι δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση
μετά την ήττα στον τελικό, αφού αντέδρασαν παρά το μικρό διάστημα που είχαμε στη διάθεση μας. Βγάλαμε πάθος, δεν αφήσαμε τον ΠΑΟ να κάνει το παιχνίδι του και γι' αυτό κερδίσαμε"."Η πολλή θέληση έφερε λάθη"
Από την πλευρά του ο Γιάννης Λάιος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχασε από την απόδοσή του, αφού οι παίκτες δεν μπόρεσαν να φτάσουν στα επίπεδα των προπονήσεων και από τη μεγάλη θέληση υπέπεσαν σε πολλά λάθη, ενώ επεσήμανε πως το παιχνίδι θα έπαιρνε άλλη τροχιά αν το Τριφύλλι κέρδιζε το τρίτο σετ."Χάσαμε από την απόδοση μας, αφού δεν φτάσαμε στο επίπεδο των προπονήσεων που είχαμε κάνει. Η πολλή θέληση έφερε λάθη, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίτο σετ και να αλλάξει το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Κηφισιά και να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη".
Keywords
Τυχαία Θέματα