Μπρέσκα: Θέλουμε πρώτο ματς με ΠΑΟΚ

Την επιθυμία να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ εξέφρασε ο Μάριο Μπρέσκα, στο πλαίσιο της βράβευσής τους για το Best Goal της 30ης αγωνιστικής. Ο σλοβάκος ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων τόνισε ότι η ομάδα του έγραψε ιστορία στης πρώτη της σεζόν στη Super League
και επεσήμανε ότι ο Βόλος θα προσπαθήσει για το καλύτερο στα έξι ματς των πλέι οφ.

"Γράψαμε ιστορία! Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, στην πρώτη της χρονιά στην Super League, να συμμετέχει στα πλέι-οφ. Θα δώσουμε έξι ματς με μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλω την πρώτη αγωνιστική να αγωνιστούμε με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, γιατί είχαμε χάσει άδικα και θέλουμε να τον νικήσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο σλοβάκος.

Παράλληλα, δηλώσεις έκανε και το μέλος της θεσσαλικής ΠΑΕ, Γιώργος Βαρούτσικος ο οποίος πραγματοποίησε και τη βράβευση στον Μπρέσκα."Θέλω να συγχαρούμε τον Μπρέσκα, που απέδειξε τη μεγάλη του κλάση με τα γκολ που πέτυχε στο δεύτερο γύρο. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον ευχαριστούμε για τα όμορφα γκολ και του χρόνου εύχομαι να μας χαρίσει ακόμη πιο χαρούμενες στιγμές.Η καλή πορεία της ομάδας είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου έχει μερίδιο σε αυτό. Η φίλαθλη Ελλάδα έχει εκπλαγεί με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε και μετά την παραμονή του Μπέου, που όλη η πόλη του Βόλου χάρηκε, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και του χρόνου".
Keywords
Τυχαία Θέματα