Μπόλονι: Χρειαζόμαστε σερί αποτελεσμάτων

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων υποστήριξε ο Λάζλο Μπόλονι, που παραδέχθηκε πως η ομάδα του βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα. Ισχυρίστηκε πως υπήρξε κούραση από το ευρωπαϊκό ματς στο Δουβλίνο, πρόσθεσε πως το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, ενώ συνεχάρη τον Αστέρα για τη νίκη του.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο Ρουμάνος τεχνικός, ανέφερε: "Όταν ήρθαμε εδώ ξέραμε ότι είχαμε

να αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους. Ξέραμε επίσης ότι μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι θα υπήρχε κούραση και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές.

Χρησιμοποίησαν πολύ καλά τα στοιχεία της ομάδας τους, τη δύναμη και το ψηλό παιχνίδι και δυστυχώς για εμάς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν το γκολ. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να πούμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μεγαλύτερα ρίσκα και παίξαμε με μεγαλύτερη δύναμη και είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης.

Πρέπει να πω, όμως, ότι κατά τη γνώμη μου η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έπαιξαν και τα δύο ματς. Στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη η θέση μας και πρέπει να κάνουμε ένα σερί για να είμαστε καλύτερα".

Στη μοναδική ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένος έδαφος, τόνισε: "Το τι αισθάνομαι γι' αυτό το πράγμα δεν έχει καμία σημασία, σε σχέση με αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια. Τώρα θέλουμε αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα