Μπόλονι: Απαραίτητη η νίκη

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Λάζλο Μπόλονι για το ματς της Κυριακής (15/1) με τον Εργοτέλη στην Τούμπα, τονίζοντας στους παίκτες του πως οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για τον ΠΑΟΚ.

Μόνο τη νίκη ζήτησε ο Λάσλο Μπόλονι από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε ομιλία του στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (13/1). Ο τεχνικός του Δικεφάλου επισήμανε στους

παίκτες του, ότι μόνο ένα αποτέλεσμα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης (15/1) με την ΑΕΚ.

"Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε μόνο τη νίκη. Κάναμε ένα νορμάλ παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη, παίξαμε καλά και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Βέβαια, πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο να μη χάσουμε, αλλά τώρα κόντρα στον Εργοτέλη είναι απαραίτητο να κερδίσουμε", τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο Μπόλονι έδωσε συνέχεια στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη, όταν είχε τονίσει ότι η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, αν πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα