Μπάτον: Η δεύτερη θέση ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Ο Τζένσον Μπάτον παραδέχτηκε ότι το επίπεδο απόδοσης του Σεμπάστιαν Φέτελ στο GP Ινδίας δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την δεύτερη θέση, ενώ αφιέρωσε την κούρσα στους αδικοχαμένους Νταν Γουέλντον και Μάρκο Σιμοντσέλι.

"Στην τελευταία κούρσα δυσκολεύτηκα στον πρώτο γύρο και έχασα πολλές θέσεις, οπότε ήθελα να εξιλεωθώ εδώ", είπε ο Μπάτον, ο οποίος παρέμεινε δεύτερος στο πρωτάθλημα, έχοντας ένα προβάδισμα 13 βαθμών ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της

σεζόν.

"Εκανα καλή εκκίνηση και κατάφερα να ανέβω δεύτερος ως την στροφή 4, και μετά απλώς προσπαθούσα να κρατηθώ κοντά στον Σεμπάστιαν. Ο ρυθμός του ήταν πολύ καλός, ενώ δεν φάνηκε να κάνει λάθη.

"Κάθε φορά στα pit-stops κερδίζαμε λίγο, καθώς ένιωθα πολύ καλά με τα καινούργια λάστιχα. Ομως αμέσως μόλις ο Σεμπ έβρισκε ρυθμό, δεν μπορούσα να κάνω κάτι.

"Συνολικά η ομάδα έκανε τέλεια δουλειά σήμερα. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Χτες οι κατατακτήριες ήταν καταστροφικές για μένα, αλλά νομίζω ότι το διορθώσαμε σήμερα.

"Αλλά όπως είπε ο Σεμπ, ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για όλους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είχαμε δύο απώλειες ζωής τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

"Γνώριζα τον Νταν από πολύ μικρή ηλικία, ήταν πάντα ο άνθρωπος που έπρεπε να κερδίζω στις μικρές κατηγορίες. Είναι μια μέρα θλίψης, οπότε νομίζω πως πρέπει να αφιερώσουμε αυτή την πρώτη κούρσα στην Ινδία στον Νταν, και επίσης στον Μάρκο, έναν ακόμα σούπερ ταλαντούχο νεαρό που ήταν απίστευτος να τον παρακολουθείς πάνω στη μοτοσικλέτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα