Μπαρτζώκας: Εχει έναν μυστικό τρόπο ο Ζοτς

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για την εμφάνισή του στο εναρκτήριο παιχνίδι της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ουνικάχα, ενώ παραδέχτηκε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει έναν μυστικό τρόπο για να παίρνει το 100% από τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έλληνα τεχνικού στον Sentra FM 103,3:
Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα:
"Είδα κάτι που αναμενόταν. Μία πολύ σοβαρή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός,

εναντίον της Μάλαγα που ερχόταν με τον τίτλο της αήττητης ομάδας στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και της βελτιωμένης ομάδας, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα εγώ. Μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του Καϊμακόγλου μετά το παιχνίδι, αλλά και όλων ότι ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα γι' αυτούς.

"Είδαμε τον Παναθηναϊκό, όπως πάντα σοβαρό και επειδή ακριβώς έχει μερικές πολύ μεγάλες σταθερές στο παιχνίδι του, οι οποίες είναι χρόνια μαζί, είδαμε στο παιχνίδι του να έχει την ιδιότητα να παίζει γρήγορα καλά, εννοώ χρονικά, παρότι δεν έχει επίσημα παιχνίδια πίσω του.

"Έχω την αίσθηση ότι αν αντιμετωπιστεί με έναν αφελή τρόπο, όπως η Μάλαγα προσπάθησε να τον παίξει, δηλαδή χωρίς να παίξει πολύ καλή άμυνα και ανοίγοντας πού το σκορ, ο Παναθηναϊκός σκόραρε σχεδόν εκατό πόντους στην αρχή της χρονιάς. Θεωρώ δηλαδή πως ο τρόπος που προσπάθησε να παίξει η Μάλαγα τον Παναθηναϊκό, όπως είπε και ο προπονητής της μετά ήταν λίγο αφελής".

Για τις δηλώσεις Ομπράντοβιτς:
"Έχω την αίσθηση ότι οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς έχουν να κάνουν, σίγουρα με την αλήθεια. Δεν είπε κάτι που δεν ήταν αλήθεια. Αλλά πιστεύω ότι έχει ένα μυστικό τρόπο, όπως όλοι οι προπονητές για να κάνει τους αθλητές του να έχουν το 100% της συγκέντρωσης τους και της προσπάθεια τους. έχω την αίσθηση ότι αυτή η συνέντευξη ήταν και για τον κόσμο, αλλά πιο πολύ για να την ακούσουν οι παίκτες".

Για το παιχνίδι Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ:
"Όπως ξέρεις και εσύ το Μιλάνο είναι μία ομάδα με πολύ βαθύ ρόστερ, με πολύ καλή ομάδα και με παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Αυτό είναι το συν τους. Δεν έχει πάρει NBAers, που δεν έχουν ιδέα το πώς παίζεται το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γιατί όσους παίκτες έχει πάρει το Μιλάνο έχουν μεγάλη εμπειρία από Ευρωλίγκα, αλλά αυτός που πραγματικά ήταν εντυπωσιακός χθες ήταν ο Χέρστον. Και στην ουσία κέρδισε μόνος του την Μακάμπι".

Για την Αρμάνι Μιλάνο:
"Έχει μεγάλη παράδοση η Ολίμπια Μιλάνο. Το Μιλάνο, μέχρι πέρυσι στο μεγάλο γήπεδο που έπαιζε είχε πολύ λίγο κόσμο. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που το είδα σχεδόν γεμάτο. Εν αντιθέσει με την Καντού που είχα πάει παλιότερα με το Μαρούσι, με την Σκαβολίνι με την Βαρέζε, δηλαδή πόλεις που ήταν χωριά, αλλά το γήπεδο ήταν γεμάτο, με πολύ ενθουσιώδης κοινό.

"Αντιπροσωπεύεται μέσα από την ομάδα, είναι μέρος της κοινωνικής τους ζωής και δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό. Είναι εκπληκτικό για μία μικρή πόλη να κατακτάει τίτλο. Από την Λάρισα που είναι μικρή πόλη ξέρω πόσο σημαντικό είναι μία επαρχιακή πόλη να έχει ομάδα μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα