Μπαρτζώκας: Αισιόδοξος για το μέλλονΛινάρδος: Η κατάρα των δύο πόντων

Ο Πανιώνιος πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας μετά το διπλό στο Μαρούσι.

"Είχαμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ειδικών συνθηκών, γιατί το Μαρούσι για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιζόταν πλήρες και χωρίς εξωαγωνιστικά προβλήματα. Περιμέναμε πως ακόμη κι αν παίρναμε διαφορά δεν θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, κάτι που έγινε τελικά", τόνισε ο έλληνας τεχνικός, ο οποίος

δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή συνέχεια στην πρώην ομάδα του:

"Το Μαρούσι ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, καθώς σούταρε διπλάσιες βολές από εμάς, γιατί έχει παίκτες που ξέρουν πώς να κερδίζουν φάουλ. Τους εύχομαι, πάντως, ό,τι καλύτερο πραγματικά, γιατί το Μαρούσι είναι μία ομάδα που ξέρει καλά πώς να αντιδράσει σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτές που αντιμετωπίζει. Όσο για εμάς πιστεύω πως η συνέχεια είναι πολύ αισιόδοξη".

Από την πλευρά του ο Νίκος Λινάρδος στάθηκε στο ότι το Μαρούσι έχει χάσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια του με δύο πόντους διαφορά:

Πανιώνιος είναι μία καλά μονταρισμένη ομάδα, με 12 παίκτες. Εμείς πάλι δεν έχουμε τόσες λύσεις κι είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε με 6-7 παίκτες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι βασικοί μας να αγωνίζονται σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και να κουράζονται εύκολα από ένα σημείο και μετά κι αυτό το πληρώνουμε συνεχώς. Θα κοιτάξουμε με τη διοίκηση τις επόμενες μέρες μήπως μπορέσουμε να πάρουμε ορισμένους καινούργιους παίκτες, για να μας βοηθήσουν να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Ελπίζω στη συνέχεια να μπορέσουμε να σπάσουμε την κατάρα των δύο πόντων που μας κυνηγάει στα τελευταία παιχνίδια κι εύχομαι στον Πανιώνιο ό,τι καλύτερο, γιατί πιστεύω πως έχει τη δυνατότητα να βρεθεί μέσα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα