Αποφασίζουν για ΓΣ στον Αρη

Στη διάρκεια της ημέρας θα ξεκαθαρίσει αν τελικώς θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη τη προσεχή Δευτέρα (06/02), έπειτα από την επιστολή της ΠΑΕ προς τον ενιαίο φορέα, βάσει της οποίας σημειώνει ότι υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Αρης. Βέβαια, αρχικά η γενική συνέλευση είχε προγραμματιστεί ώστε να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Αρης...

Στην

επιστολή της ΠΑΕ προς τη Λέσχη σημειώνεται ότι Β«το τελευταίο δίμηνο έχει εκδηλωθεί επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεκριμένων εταιρειών του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον αυτό αφορά, κατά περίπτωση, τη συμμετοχή μόνο στο χορηγικό προϋπολογισμό της ΠΑΕ ’ρης, τη συμμετοχή στο χορηγικό προϋπολογισμό και στο μάνατζμεντ (με ανοικτό το θέμα της μετοχικής συμμετοχής), ακόμα και τη συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑρηςΒ».

Η ΠΑΕ ζήτησε μάλιστα να δοθεί μην γίνει τώρα η γενική συνέλευση της Λέσχης, να δοθεί επιπλέον χρόνος, ώστε να υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.

Το ενδιαφέρον επενδυτών για το χορηγικό πρόγραμμα της εταιρίας καθώς επίσης και για το μάνατζμεντ δεν αποτελεί είδηση, καθότι οι επιτελείς της ΠΑΕ - στη τελευταία συνέντευξη Τύπου - παραδέχθηκαν ότι υπάρχει επενδυτικός όμιλος που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, δίχως όμως να μπουν σε λεπτομέρειες. Το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Φίλων Αρη δεν είναι αρνητικό στην εμπλοκή επιχειρηματιών.

Την Τρίτη (31/01) αναμένεται να γίνει συνάντηση μεταξύ των δ. σ. ΠΑΕ και Λέσχης και αναλόγως θα αποφασιστεί αν τελικώς θα γίνει η γενική συνέλευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα