Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει φέτος η ΑΕΚ, που είναι κοντά στο να καταρρίψει το χειρότερο ρεκόρ αποτελεσμάτων, στην ιστορία της

Η ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, ήταν η ένατη φετινή για την ΑΕΚ, την ώρα που έχει μόλις μία νίκη περισσότερη, απέχοντας 24 βαθμούς από την κορυφή και 11 από την επικίνδυνη ζώνη! Η Ενωση πλέον κινδυνεύει μάλιστα ακόμα και με το να χάσει το τρένο των play off, καθώς οι ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στην πεντάδα, απέχουν μόλις δύο βαθμούς και με το πρόγραμμα που ακολουθεί, να μοιάζει με... βουνό!
Σε ελάχιστες μόλις περιπτώσεις φέτος, η ΑΕΚ έδειξε στοιχεία ομάδας που μπορεί να διεκδικήσει αυτά που επιτάσσει η ιστορία της. Και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αυτό δε συνέβη. Ακόμα κι αν για την ήττα, η Ενωση φωνάζει για το φάουλ που χρεώθηκε στον Ντιόπ, στη φάση του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού, μη καταλογισμό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του τρίτου γκολ του Τριφυλλιού, αλλά και για λάθος υπόδειξη οφ σάιντ στον Μπλάνκο, στο 79ο λεπτό.Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ!
Απαντες (και κυρίως ο κόσμος) όμως, αναγνωρίζουν πως δεν είναι η ήττα από τους πράσινους, που χαλάει την εικόνα τη
Keywords
Τυχαία Θέματα