Από πολυμετωπικός... πολυσουλτανικός

Λίγα 24ωρα απομένουν για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και οι εξελίξεις στα διοικητικά, μόνο σε επίπεδο δηλώσεων, μας κάνουν να αναρωτηθούμε μήπως ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός, έγινε... πολυσουλτανικός!

Ο Τσάκας... έλυσε τη σιωπή του
Ανεξέλεγκτος ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Σουλτάνου, Βλάσης Τσάκας,

καθημερινά παίρνει... αμπάριζα (για την ακρίβεια τον παίρνουν) όλα τα ραδιόφωνα, τα sites, τις εφημερίδες ή τα κανάλια διατυμπανίζοντας την άφιξη του Αλ Σαούντ, την εκτόξευση του Παναθηναϊκού, με μεταγραφές τύπου Ροναλντίνιο και τρελά πριμ για νίκες στα ντέρμπι. Προκαλεί εντύπωση αυτού του είδους η επικοινωνιακή πολιτική για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που είναι η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, μιας εκ των μεγαλυτέρων ΠΑΕ στην Ελλάδα.

Δυσαρέσκεια και αποπροσανατολισμός
Τη στιγμή που η διοίκηση του τριφυλλιού προσπαθεί και κρατάει χαμηλούς τόνους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι εξαγγελίες του Βλάση Τσάκα, προβληματίζουν μπροστά στον κίνδυνο αποπροσανατολισμού των ποδοσφαιριστών. Οπως και να έχει, τα περί Ροναλντίνιο ή τα περί μεγάλου πριμ από τον Αλ Σαούντ, έχουν περάσει και μέσα στα αποδυτήρια. Είναι λογικό, λοιπόν, οι παίκτες να αναρωτιούνται τι απ` όλα αυτά ισχύει, αν όντως θα υπάρξει πριμ, κι αν υπάρξει αν θα πάρουν τα χρήματα και πάει λέγοντας. Εδώ... πιάνει δουλειά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος καλείται να τους κρατήσει μακριά από όλα αυτά και συγκεντρωμένους στον αγωνιστικό στόχο.

Ο... μάγκας διαψεύδει
Τη στιγμή που ο Βλάσης Τσάκας δηλώνει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε επαφή με τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα, η πλευρά του Τζίγκερ διαψεύδει κατηγορηματικά: "Δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Τσάκα και δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Πρίγκιπα". Ο Τσάκας είχε δηλώσει στο City Unity College: "Ο κ. Βαρδινογιάννης πρέπει να είναι πολύ μεγάλος μάγκας να βάζει για μπροστινό έναν πρίγκιπα. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει μιλήσει μόλις μία φορά απ’ το δικό μου κινητό στον πρίγκιπα. Ο κ. Βαρδινογιάνννης μού έδειχνε ότι ήθελε να φύγει προχθές από τον ΠΑΟ, όχι χθες".

Δεν τον παίρνουν στα σοβαρά
Για το τέλος να σας μεταφέρουμε μια εικόνα από τις δημοσιογραφική "πιάτσα"... Αν στο πρόσφατο παρελθόν δήλωνε κάποιος ότι "έχουμε συμφωνήσει με τον Ροναλντίνιο", αυτόματα θα σήμανε συναγερμός σε sites, εφημερίδες, ραδιόφωνα, κανάλια. Το γεγονός ότι αυτή η "είδηση" προήλθε από τα χείλη του Βλάση Τσάκα, αντιμετωπίστηκε από πολλούς με επιφυλακτικότητα, από άλλους με γέλια... Σε αυτό έχει μερίδιο ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα, αλλά το μεγαλύτερο το έχει ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει αφήσει απροστάτευτο το όνομα και το κύρος του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα