Αμφίβολος ο Μπάλαμαν, εγχειρίστηκε ο Ομο

Το Σάββατο (16/4) θα γνωρίζει ο Τάκης Λεμονής αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπόσκο Μπάλαμπαν για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο κροάτης έχει ενοχλήσεις στον ώμο. Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Σουλεϊμάν Ομο, που θα είναι έτοιμος με τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με προπόνηση που
έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Παρασκευή (15/4), συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στον ώμο του και πλέον η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση, που θα γίνει επίσης στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.
 
Ο Σουλεϊμάν Ομο, υποβλήθηκε την Παρασκευή (15/4) σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στον μηνίσκο του. Απόψε ή το αργότερο αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης σε περίπου 20 ημέρες. Σίγουρα πάντως θα είναι απολύτως έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της νέας περιόδου.
 
Τις θεραπείες τους συνέχισαν οι Γιούργκεν Μάχο, Νταβόρ Κούκετς, οι οποίοι φυσικά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Τρίπολης. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας μάλιστα, θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
 
Οι παίκτες του Πανιωνίου θα προπονηθούν την Μεγάλη Δευτέρα στο Κορωπί και στην συνέχεια θα μείνουν ελεύθεροι για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους, μέχρι και την Τετάρτη 27 Απριλίου. Οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν την Πέμπτη 28 Απριλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα