Αλεξάνδρα Ασημάκη: Κορυφαία και άνεργη

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε κορυφαία πολίστρια στον κόσμο για το 2011 και τόνισε πως θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει, παρότι δεν έχει την παραμικρή βοήθεια από την Πολιτεία και παραμένει ακόμη και σήμερα άνεργη.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε για την τεράστια διάκριση: "Είμαι πολύ περήφανη και ευτυχισμένη. Δεν περίμενα πως θα ερχόταν και αυτή η διάκριση για να κλείσει το 2011 με τον πιο όμορφο τρόπο. Σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, μπήκε το… κερασάκι στην τούρτα", δήλωσε η φουνταριστή της Βουλιαγμένης στον Ελεύθερο Τύπο

και αναφέρθηκε στα παράπονα που έχει από την Πολιτεία.:

"Τα παράπονά μου προς την κυβέρνηση είναι γνωστά, γιατί δεν αλλάζει τίποτα από μέρους της. Είμαι άνεργη, καθώς παραμένω αδιόριστη, με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε ασφάλιση. Σε στιγμές, όμως, που πετάω στα… σύννεφα προτιμώ να ξεχνώ τέτοιες μίζερες σκέψεις και απλώς να ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο".

Η σπουδαία ελληνίδα αθλήτρια, τόνισε πάντως πως δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να παλεύει μέσα στις πισίνες: "Αγαπώ αυτό που κάνω και δεν πρόκειται να σταματήσω. Έχω αστείρευτη όρεξη να συνεχίσω την καριέρα μου στην υδατοσφαίριση, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται ποτέ να ανταμειφθώ για όσα και αν πετύχω".

Keywords
Τυχαία Θέματα