Xέρστον στο sport.gr: Δεν έχουμε προετοιμαστεί ακόμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά θα τον νικήσουμε!

08:16 2/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ο παίκτης που μπορεί εύκολα να κλέψει την παράσταση. Είναι γενικά ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά τη δουλειά του τη κάνει και με το παραπάνω. Ο λόγος για τον Μαλίκ Χέρστον, τον άνθρωπο που σκότωσε κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού για πρόκριση στο Final 4 της Βαρκελώνης και τον έστειλε πρόωρα σπίτι του, σημειώνοντας 25 πόντους και μαζεύοντας 7 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 5 ήταν επιθετικά! Ο αμερικανός λίγο μετά το θρίαμβο της Μοντεπάσκι Σιένα μίλησε αποκλειστικά στο sport.gr
και τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι προφανώς έτοιμη για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, όμως δήλωσε πεπεισμένος ότι θα τον νικήσει! "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν μπορούμε να το συσχετίσουμε με τα υπόλοιπα. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι παίξαμε καλή άμυνα, κυνηγήσαμε την κάθε κατοχή, είχαμε υπομονή και προσπαθήσαμε να πάιξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε για 40 λεπτά. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, έχουμε εξαιρετικούς προπονητές και γενικότερα εξαιρετικό σταφ", ήταν τα πρώτα του λόγια σχετικά με την τέταρτη αναμέτρηση μεταξύ Σιένα και Ολυμπιακού, ενώ για την προσωπική του απόδοση αρκέστηκε να πει ότι: "Πιστεύω στον εαυτό μου, δουλεύω πολύ, αλλά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε".Για τον Ολυμπιακό, σχολίασε ότι: "Eίναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά. Δεν ήταν εύκολο να τους αποκλείσουμε, αλλά τα καταφέραμε, χαρήκαμε τη νίκη μας και ανυπομονούμε για το Final 4"."Δεν ξέρω τον Σάτο, θα νικήσουμε ΠΑΟ!"
Μέχρι πέρυσι ο Ρομέιν Σάτο αγωνιζόταν στη Σιένα. Αποτελεί παίκτη που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν τον γνωρίζει..."Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω, αλλά θα τον μάθω σύντομα! Σίγουρα είναι ένας καλός παίκτης, αλλά γενικά ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες, τους οποίους θα πρέπει να προσέξουμε προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", ενώ για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να νικήσει το τριφύλλι, απάντησε πως " ...δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά και θεωρώ πως θα είμαστε προετοιμασμένοι την ώρα που πρέπει. Θα τους νικήσουμε!".
Keywords
Τυχαία Θέματα