To... 1-0 διατηρεί το +5!

Με το... αγαπημένο του 1-0 ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και το εμπόδιο της Δόξας Δράμας και παρέμεινε στην κορυφή της Super League, με πέντε βαθμούς περισσότερους από το δεύτερο Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι βαδίζουν προς τον τίτλο, χάρη στην πολύ σταθερή τους άμυνα και είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα

γκολ στα τελευταία έξι ματς, με αποτέλεσμα το 1-0 να τους είναι πάντα αρκετό! Αυτό το ένα γκολ σε κάθε ματς έφερε και το +5 από τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο γκολ που δέχθηκε η πράσινη άμυνα ήταν στο Αγρίνιο, στις 4 Ιανουαρίου, όταν τελικά ο Τοτσέ είχε σώσει το βαθμό της ισοπαλίας, με γκολ στα τελευταία λεπτά.

Από εκείνο το ματς μέχρι και αυτό απέναντι στη Δόξα Δράμας την Κυριακή (29/1) οι πράσινοι έχουν μηδέν παθητικό στην άμυνά τους. Εχουν έξι συνεχόμενες νίκες και στις πέντε από αυτές έχουν πάρει το τρίποντο με το ίδιο σκορ. 1-0!

Μοναδικό ματς, στο οποίο ήταν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση ήταν το εξ αναβολής με τον Λεβαδειακό, στο οποίο επικράτησαν με 3-0.

Συνεπώς, απέναντι στη Δόξα, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνει το τελευταίο διάστημα. Είναι προσεκτικός στην άμυνα και με υπομονή προσπαθεί να πετύχει το γκολ που θα του δώσει τους τρεις βαθμούς. Κάπως έτσι, ήρθε και η νίκη στο Καυτανζόγλειο, παρά την απουσία του Λέτο.

Ο Κουίνσι έκανε σπουδαίο ματς, ενώ ο Τοτσέ έκανε και πάλι τη δουλειά του, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα. Χωρίς... πολλά - πολλά και με πίστη στις δυνατότητές τους οι πράσινοι βασίζουν ολοταχώς προς τον τίτλο. Το πρωτάθλημα έχει βέβαια ακόμη δρόμο, αλλά όπως και να το κάνουμε η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για το πρωτάθλημα, καθώς τον επόμενο μήνα έχει και σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα από τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα