Tέβες στη Μίλαν, Πάτο στην Παρί!

Ο Κάρλος Τέβες μετακομίζει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν όπως παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της... Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι. Την ίδια ώρα οι ροσονέρι συμφώνησαν να παραχωρήσουν τον Πάτο στην Παρί Σεν Ζερμέν για 35.000.000 ευρώ!

O φετινός χειμώνας αποδεικνύεται ιδιαίτερα "καυτός" στο μεταγραφικό παζάρι για τη Μίλαν, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να είναι μία ανάσα από το να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κάρλος Τέβες από τη Μάντσεστερ Σίτι, παραχωρώντας ταυτόχρονα τον Αλεσάντρο Πάτο στην Παρί Σεν

Ζερμέν.

Όσον αφορά στον "Απάτσε", οι πληροφορίες από την Ιταλία φέρνουν τον Αντριάνο Γκαλιάνι να πετάει εντός της ημέρας για Μάντσεστερ προκειμένου να δώσει οριστικά τα χέρια με τους ανθρώπους της Σίτι, με την έτερη υποψήφια για τον Αργεντινό φορ, Ίντερ, να πετάει λευκή πετσέτα διά στόματος Μάσιμο Μοράτι.

"Πιστεύω ότι ο Τέβες θα πάει στη Μίλαν", δήλωσε την Πέμπτη (12/1) με περισσή ειλικρίνεια το αφεντικό της Ίντερ, εξερχόμενος από τα γραφεία του, για να προσθέσει: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...".

Όλα δείχνουν πάντως ότι ο Τέβες θα πάρει τη θέση του Πάτο στην επιθετική γραμμή των "ροσονέρι", με τα γαλλικά ΜΜΕ να δίνουν με απόλυτη σιγουριά την πληροφορία ότι η Μίλαν συμφώνησε οριστικά με την Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της έναντι ποσού ύψους 35.000.000 ευρώ.

Το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως τα 28.000.000 ευρώ θα δοθούν απευθείας, ενώ τα υπόλοιπα 7.000.000 ευρώ αφορούν μπόνους, με τον 22χρονο άσο να είπε το "ναι" στη μετακόμισή του στο Παρίσι συμφωνώντας σε τριετές συμβόλαιο με ετήσιο κασέ 6 με 7.000.000 ευρώ.

Ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται μέχρι την Παρασκευή στην γαλλική πρωτεύουσα για να μπουν οι τελικές υπογραφές, με τον Πάτο να είναι πολύ πιθανό να φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Μίλαν στο κυριακάτικο ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ, πριν πετάξει για Γαλλία.

"Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, όμως δεν πιστεύω ότι ο Πάτο θα είναι μαζί μας αυτό το Σαββατοκύριακο", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μάξουελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα