Pregame: ΠΑΟ - Αστ. Τρίπολης (10/4, 19:00GR)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής (10/4, 19:00GR) στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη για διαφορετικούς, όμως λόγους. Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την... σφαλιάρα στις Σέρρες από τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό, ώστε να διατηρήσουν και το +3 στην ειδική βαθμολογία των
play off και παράλληλα να ξορκίσουν τον... κακό τους δαίμονα Αστέρα, τον οποίο σε δύο παιχνίδια στην Καλογρέζα δεν τον έχουν νικήσει (δύο ισοπαλίες με 1-1). Στον αντίποδα, οι Αρκάδες καίγονται για το τρίποντο, προκειμένου να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.
 
Το Τριφύλλι εντός έδρας μετράει 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα με υπέρ του τέρματα 26-12. Στα τελευταία έξι ματς ανεξαρτήτου έδρας, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες...
 
Ο πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καντέ και στους τραυματίες Σπυρόπουλο, Πετρόπουλο, Σεϊταρίδη, Καρνέζη, Πλεσί, ενώ με την ομάδα Νέων αγωνίστηκαν οι Μαυρίας και Καπίνος.
 
Οσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο Φερέιρα επαναφέρει το 4-3-3, με έξι αλλαγές συγκρητικά με την αναμέτρηση των Σερρών.
 
Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδη από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Τους Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη στην μεσαία γραμμή και τους Λέτο, Σισέ, Γκοβού στην επίθεση. Τη θέση του τελευταίου διεκδικεί με μικρές πιθανότητες ο Χριστοδουλόπουλος.
 
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαρίνος, Σιμάο, Κλέιτον, Λουίς Γκαρσία, Νίνης και Χριστοδουλόπουλος.
 
Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας ήρθε στην Αθήνα, προκειμένου να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Αλλωστε, μόνο αδιάφορος δεν είναι, καθώς μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και θέλει πάση θυσία βαθμούς για να σωθεί και να παραμείνει στην Κατηγορία.
 
Τα προβλήματα για την ομάδα της Τρίπολης, ωστόσο είναι πάρα πολλά, αφού ήρθε στην πρωτεύουσα, δίχως επτά ποδοσφαιριστές! Τραυματίες είναι οι Καρέρα και Φυτανίδης, ενώ τιμωρημένοι οι Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Φορτούνης, Φρανκού και Ουριμπάρι.
 
Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει στην διάθεσή του τους: Αναστασόπουλο, Ντεγκρά, Ρούμπιλ, Πιπίνη, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Λαδάκη, Μπαστία, Κερ, Κρις, Αράς, Ροτζέριο, Μαρσέλο, Τσαμπούρη, Ουντότζι, Αρσενίεβιτς, Ματούσιακ και Παπάζογλου.
 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Ευνοϊκή είναι η παράδοση για τον Αστέρα όταν φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες έχουν δύο ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ και μόλις μία ήττα στην Λεωφόρο από τους πράσινους. Αξιοσημείωτο είναι πως και στους 3 αγώνες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό ο Αστέρας έχει τελειώσει το ματς με δέκα παίκτες.
 
ΣΕΖΟΝ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
2007-08 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-0
2008-09 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
2009-10 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Keywords
Τυχαία Θέματα