Pregame: Λεβαδειακός - Εργοτέλης (17/12, 17:15GR)

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League θέλει να πετύχει ο Λεβαδειακός, που υποδέχεται το Σάββατο (17/12) το απόγευμα τον Εργοτέλη. Οι κρητικοί προέρχονται από νίκη επί της Δόξας Δράμας και ψάχνουν την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα τους.

Ο Λεβαδειακός προέρχεται από τη βαριά ήττα με 0-4 από τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι βοιωτοί έχουν δώσει έξι ματς για την ώρα στη

Super League και έχουν μία νίκη τρεις ισοπαλίας και δύο ήττες. Στην έδρα τους έχουν ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό κι έχουν μία ισοπαλία με τον Πανιώνιο και μία νίκη επί της Δόξας.

Οσο για τον Εργοτέλη, δεν έχει ακόμη καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη μακριά από την έδρα του, έχοντας μία ισοπαλία και 5 ήττες. Αντίθετα, στην Κρήτη έχει καλά αποτελέσματα και έχει χάσει μόλις ένα ματς.

Τα προβλήματα, πάντως, είναι αρκετά για τους κρητικούς, καθώς οι Βίσιο, Μπούντιμιρ και Ολίσε θα απουσιάσουν, λόγω τραυματισμού. Απών θα είναι επίσης και ο τιμωρημένος από τη διοίκηση Κουτσιανικούλης.

Αναλυτικά την αποστολή του Εργοτέλη απαρτίζουν οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπέτο, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Ρέντζας και Καρέλης.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος είναι ικανοποιημένος, καθώς επέστρεψαν στη δράση οι Μουλόπουλος, Τόμας και Μελισσάς, οι οποίοι λογικά θα βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα. Ετσι, εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο τραυματίας Πόποβιτς και οι Αλεξίου, Νικολακάκης.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Tomas, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Napoleoni, Viana, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Favalli, Sanchez, Bego

Keywords
Τυχαία Θέματα