Me and Home by Get it Now!

Τα δραπανα που μπορείτε να βρείτε στο www.meandhome.gr ερχονται να διευκολύνουν τις ερασιτεχνικες σας εργασιες στο σπιτι και στο κηπο. Ειναι ιδανικα, για γρηγορη και ακριβη διατριση σε αρκετες επιφανειες οπως ξυλο, τσιμεντο κτλ. Υπαρχουν καποιες λεπτομερεις

που τα διαφοροποιουν μεταξυ τους, αναλογα τη χρηση τους.

Για τη σωστη επιλογη του δραπανου, θα πρεπει να δειτε την ισχυ του καθως και τα παρελκομενα της συσκευης. Οσο μεγαλυτερη η ισχυς, τοσο μεγαλυτερη και η ικανοτητα διατρισης. Οσον αφορα το δευτερο, αν θελετε να το αξιοποιειτε και εκτος σπιτιου, θα πρεπει να επιλεξετε ενα μοντελο με 2η μπαταρια και βαλιτσακι μεταφορας. Επισης, τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν και δεύτερη λαβή, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο έλεγχο κατα τη χρηση.

Απο την αλλη τα ηλεκτρικα κατσαβιδια, σας ξεκουραζουν και σας εξοικονομουν αρκετο χρονο απο τις τις μικροεργασιες στο χωρο σας.

Ειναι Ιδανικα για τη συναρμολόγηση επίπλων που πωλούνται ασυναρμολόγητα, αλλα και για γενικα μικρομαστορεματα στο σπιτι. Το βασικοτερο κριτήριο για την αγορά ενός κατσαβιδιού ειναι η ροπή. Η ροπη ειναι η ποσότητα της περιστροφικής δύναμης που εφαρμόζεται στη βίδα. Φυσικα η ροπη ειναι αναλογη της ισχυς του εργαλειου. Οσο υψηλοτερη ειναι αυτη, τοσο αποδοτικοτερο θα ειναι το κατσαβιδι.

Τελος, υπαρχει και η επιλογη των δραπανοκατσαβιδων. Ειναι ενας συνδιασμος των παραπανω, μια μεση λυση δηλαδη, και εξυπηρετει οσους δε θελουν να κουβαλουν μαζι τους πολλα εργαλεια, αλλα προτιμουν μια all-in-one λυση. Φυσικα σε καμια περιπτωση δε μπορει να ανταγωνιστει τις επιδοσεις ενος αυτου καθ’αυτου δραπανου.

Στο www.meandhome.gr by www.getitnow.gr θα βρειτε τεραστια γκαμα για να αποκτησετε αυτο που προσωπικα χρειαζεστε, συνοδευομενο παντα με την εγγυηση του επισημου αντιπροσωπου.

Δείτε σε αυτή τη διεύθυνση (http://www.youtube.com/user/getitnowtv#p/u/34/KklT8S_hlcE) το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα