Kαλάθης στο sport.gr: Οι τρεις ήττες δεν μας απογοήτευσαν. Πάντα είχαμε αυτοπεποίθηση

Ο Παναθηναϊκός δεν συνηθίζει να χάνει τρία σερί ματς όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά από καμία ομάδα. Ηταν λογικό κάποια στιγμή να δώσει τέλος στο νικηφόρο σερί των ερυθρολεύκων και αυτό έγινε την πλέον κατάλληλη στιγμή. Στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος το τριφύλλι φρόντισε να σπάσει την έδρα της ομάδας του Ντούσαν Ιβκοβιτς και να αποκαταστήσει
την τάξη. Ο Νικ Καλαθής με δηλώσεις του στο sport.gr τόνισε πως το σημαντικό για τους πράσινους ήταν ότι δεν απογοητεύτηκαν, ούτε πανικοβλήθηκαν λόγω των απανωτών επιτυχιών του αιωνίου αντιπάλου τους σε βάρος τους. Παράλληλα φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει των επόμενων αγώνων, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα παράπονα των ερυθρόλευκων σχετικά με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, η έκφραση του άξιζε όσο χίλιες λέξεις!"Ηταν μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Παίξαμε καλά, ειδικά στην άμυνα και πλέον έχουμε εμείς το πλέονεκτημα της έδρας. Απέχουμε πλέον δύο νίκες μακριά από το στόχο μας. Είχαμε αυτοπεποίθηση και πήραμε αυτό που θέλαμε...", ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού πλέι μέικερ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε κάποιο άγχος ή κάποια απογοήτευση λόγω των 3 συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό."Δεν ξεχάσαμε ποιοι είμαστε!"
"Πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Δεν απογοητευτήκαμε, δεν ξεχάσαμε ποιοι είμαστε. Πεισμώσαμε. Ημασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη που έπρεπε. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και το ματς στο ΟΑΚΑ".Στη συνέχεια υπογράμμισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και ότι η υπόθεση τίτλος δεν είναι πιο εύκολη σε σχέση με πριν... "δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. Δεν είναι πιο εύκολο το έργο μας και αν πιστέψουμε το αντίθετο, θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να φτάσουμε σε ακόμα δύο νίκες"."Με Στράτο για το 2-0"
Για να πετύχει όμως ο Παναθηναϊκός το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πρέπει  να βρει ένα αντίδοτο στο δίδυμο Τεόντοσιτς-Μπουρούση. Ο ίδιος δεν το αρνήθηκε, αλλά πρόσθεσε πως "σίγουρα θα πρέπει να τους σταματήσουμε, αλλά γενικά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι καλή ομάδα και δεν στηρίζεται απλώς σε κάποιες μονάδες". Αναφορικά με την επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου στον δεύτερο τελικό σχολίασε: "Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Ευτυχώς δεν θα λείψει πολύ και στο επόμενο παιχνίδι θα μπορέσει να μας βοηθήσει".Εγινε... τούρκος!
Τα παράπονα πάντως δεν έλειψαν ούτε αυτή φορά για τη διαιτησία, από πλευράς ερυθρολεύκων και αυτό ήταν κάτι που εξόργισε τον Νικ Καλάθη, κρίνοντας τουλάχιστον από την αρχική του αντίδραση. Επανέλαβε γύρω στις 5-6 φορές δυσανασχετώντας "εντάξει, εντάξει..." και στη συνέχεια θέλοντας να μη ρίξει λάδι στη φωτιά απέφυγε να κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία... "η ατμόσφαιρα ήταν καλή. Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν είχαμε περίεργες καταστάσεις όπως πέρυσι και παίχτηκε μπάσκετ".Μία ανάλογη στάση περιμένει και από τους οπαδούς του Π
Keywords
Τυχαία Θέματα