F1: Με νέα εμπρός αεροτομή η McLaren στην Ινδία

Ο Πάντι Λόου αποκάλυψε ότι το μονοθέσιο της McLaren πρόκειται να τρέξει με νέα εμπρός αεροτομή στο GP Ινδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η διαφορά σε απόδοση από την Red Bull.

"Φέρνουμε ορισμένα καινούργια αεροδυναμικά εξαρτήματα σε αυτό τον αγώνα", τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της βρετανικής ομάδας.

"Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε

μια νέα εμπρός αεροτομή, κάτι που ελπίζουμε να μας δώσει ώθηση στους τελευταίους αγώνες της σεζόν.

"Μπορεί να πλησιάζουμε στο τέλος όσον αφορά τις αναβαθμίσεις για φέτος, αλλά πράγματα όπως είναι η μπροστινή πτέρυγα μπορούν να μεταφερθούν στην επόμενη χρονιά, καθώς οι κανονισμοί για το μπροστινό μέρος είναι ακριβώς οι ίδιοι".

Σχολιάζοντας το σύστημα α λα F-duct, με το οποίο γράφτηκε ευρέως πως πειραματίζεται η Mercedes GP ενόψει 2012, κατευθύνοντας τη ροή του αέρα από την μπροστινή αεροτομή προς το πάτωμα και τον διαχύτη με σκοπό την αύξηση της παραγωγής κάθετης δύναμης, ο Λόου τόνισε: "Είμαστε ενήμεροι και δεν αισθανόμαστε απελπιστικά ενθουσιασμένοι γι' αυτό, αλλά θα δούμε.

"Δεν το ξεχωρίζουμε από τα πολλά άλλα πράγματα που βρίσκουν οι άλλοι και τα οποία συνεχώς εξετάζουμε. Είναι στη φύση αυτού του σπορ. Πρέπει να δουλέψεις πάνω στις δικές σου ιδέες, αλλά δεν έχεις το κεφάλι μέσα στην άμμο σχετικά με όσα κάνουν οι υπόλοιποι".

Keywords
Τυχαία Θέματα