Ξεπέρασε τους 200 χιλιάδες συνδρομητές ο OTE TV

13:49 13/9/2013 - Πηγή: myPhone
Το milestone των 200 χιλιάδων πελατών, ξεπέρασε η συνδρομητική βάση του OTE TV, ενώ μάλιστα προσέλκυσε πάνω από 100 χιλιάδες νέους συνδρομητές σε λιγότερο από ένα χρόνο, συνεχίζοντας τη δυναμική του ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

Σχολιάζοντας την επίτευξη του στόχου της συνδρομητικής πλατφόρμας, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, Ζαχαρίας Πιπερίδης δήλωσε: «Η ανάγκη των Ελλήνων τηλεθεατών για πλούσιο
και ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο σε προσιτές τιμές αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην εντυπωσιακή ανάπτυξη του OTE TV, παρά τις συνθήκες της αγοράς, με το διπλασιασμό των πελατών μας σε λιγότερο από ένα χρόνο. Σε αυτό το διάστημα, έχουμε ενισχύσει σημαντικά το πρόγραμμα του OTE TV σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου και διατηρούμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Ο OTE TV σήμερα προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην Ελλάδα, με αποκλειστικότητες, υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο και ποιοτικές υπηρεσίες για τους συνδρομητές του, μπαίνοντας σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά».
Keywords
Τυχαία Θέματα