Ξεκινά η κυκλοφορία του «ultra-smartphone» LG V10 σε παγκόσμιο επίπεδο

Δελτίο Τύπου: Το νέο LG V10, το νεότερο smartphone της LG Electronics (LG) που δημιουργήθηκε με γνώμονα τη δημιουργικότητα, θα ξεκινήσει τη διάθεσή του σε όλο τον κόσμο από αυτή την εβδομάδα. Το ‘ultra-smartphone’ θα κάνει το ντεμπούτο του στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, ενώ θα ακολουθήσουν βασικές αγορές στη
Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών κατά τη διάρκεια του τετάρτου τριμήνου.

Το πρώτο smartphone της σειράς V της LG σχεδιάστηκε με στόχο να παρέχει μια πλούσια εμπειρία multimedia για τους κοινωνικά συνειδητοποιημένους καταναλωτές. Έτσι, το LG V10 προσφέρει μοναδικά νέα χαρακτηριστικά, όπως Δευτερεύουσα Οθόνη (Second Screen), Διπλή Μπροστινή Κάμερα (Dual Front Camera) και Χειροκίνητη λειτουργία Video (Manual Video Mode) καθιστώντας την κατανάλωση, αλλά και τη δημιουργία περιεχομένου multimedia, όσο πιο απρόσκοπτη γίνεται. Εξοπλισμένο με αποσπώμενη μπαταρία (3,000mAh) και υποδοχή κάρτας microSD, χαρακτηριστικά που υπογράφει η LG σε όλα τα τελευταία της smartphones, το LG V10 έχει διακριθεί ως το πρώτο smartphone που πληροί τις προδιαγραφές ‘Extreme Photo-Imaging Capabilities’ (EPIC) της SanDisk, χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες στη λήψη φωτογραφιών και videos για smartphones.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 401 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα