Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για τα Samsung Galaxy S21 series

20:43 4/1/2021 - Πηγή: myPhone
H Samsung ξεκινάει πολύ δυναμικά τη νέα χρονιά ρίχνοντας στην αρένα τη σειρά Galaxy S21, η οποία θα φιλοδοξεί να κλέψει το momentum και να κερδίσει τις καρδιές των φανατικών φίλων της mobile τεχνολογίας που λατρεύουν τις premium high-end συσκευές. Τα «αποκαλυπτήρια» για τη σειρά S21 πρόκειται
να γίνουν στις 14 Ιανουαρίου και μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρώσει πολλές φήμες, οι οποίες μάλλον δεν αφήνουν και πάρα πολλά στη… φαντασία.

Ξεκινώντας, λοιπόν η οικογένεια των S21 θα αποτελείται από 3 μοντέλα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), όπου το entry-level S21 θα διαθέτει display στις 6.2 ίντσες, το S21+ θα είναι το μεσαίο της οικογένειας με οθόνη στις 6.7 ίντσες, ενώ το Ultra θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο με display στις 6.8 ίντσες. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η ανάλυση της οθόνης για το S21 και S21+ θα ανέρχεται στα 1080x2220 (FHD+) με aspect ratio στα 18.5:9, ενώ στο Ultra μοντέλο αναμένεται να δούμε ανάλυση WQHD+ στα 1440x2960 pixels. Η Samsung δεν θα μπορούσε φυσικά να μην εστιάσει σε refresh rate στα 120Hz για ομαλότερη κύλιση και ακόμη καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα και στα 3 μοντέλα της, ενώ σύμφωνα με τις φήμες δεν αποκλείεται το Ultra μοντέλο να δούμε μια λειτουργία Dynamic Refresh Rate, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή θα αναγνωρίζει καλύτερα το προβαλλόμενο περιεχόμενο σε μια προσπάθεια να διαχειρίζεται το κινητό καλύτερα τα επίπεδα της μπαταρίας.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 396 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα