Στο +15% οι πωλήσεις του... iPad!

23:53 3/8/2017 - Πηγή: myPhone
Το ότι η αγορά των tablets... καταρρέει είναι γνωστό στους περισσότερους από εμάς, ωστόσο αυτή η εμπορική καθίζηση δε φαίνεται να επηρεάζει και τόσο την Apple, καθώς οι πωλήσεις των iPad όχι μόνο δεν σημειώνουν πτώση, αλλά αντίθετα γνώρισαν αύξηση σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα
η εταιρεία με έδρα το Cupertino, για το 3ο τρίμηνο του 2017, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 15% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Ποσοτικά αυτό μεταφράζεται σε 11,4 εκατομμύρια iPad, με τα συνολικά έσοδα από τις παραπάνω πωλήσεις να ανέρχονται στα $5 δις. Για την ίδια χρονική περίοδο πέρσι οι πωλήσεις των iPad δεν είχαν καν αγγίξει τα 10 εκατομμύρια, ενώ μάλιστα η Apple κατάφερε να διαψεύσει του αναλυτές οι οποίοι τοποθετούσαν τις πωλήσεις των iPad περίπου στα 7 με 9.8 εκατομμύρια. Με βάση τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι η Apple δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις τάσεις της αγοράς που επικρατούν, τραβώντας τον δικό της δρόμο. Με την εισαγωγή νέων μοντέλων στην αγορά (με την παρουσίαση νέων iPad Pro ή ενός πιο οικονομικού μοντέλου), δεν αποκλείεται η καλή πορεία των συσκευών της Apple να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 18 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα