Παρουσιάστηκαν τα Sony WI-1000XM2 στην IFA 2019

14:34 6/9/2019 - Πηγή: myPhone
Η Sony παρουσίασε στην IFA 2019 τα ακουστικά WI-1000XM2, που συνδυάζουν κορυφαία εξουδετέρωση θορύβου και κορυφαία ποιότητα ήχου σε ένα κομψό neckband.

Βυθιστείτε στη μουσική και απομονώστε τον θόρυβο του περιβάλλοντος με τα WI-1000XM2 που προλαμβάνουν έξυπνα, παγιδεύουν και εξουδετερώνουν τον ήχο του περιβάλλοντος. Η σταθερή κατασκευή μαζί με τον κυρτό σχεδιασμό των ακουστικών παρεμποδίζουν τον θόρυβο που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον, ενώ η τεχνολογία «Dual Noise
Sensor» «εξουδετερώνει» οποιοδήποτε θόρυβο. Ο επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD της Sony QN1 ακυρώνει τον ήχο, με αποτέλεσμα βελτιωμένα επίπεδα καταστολής θορύβου. Ακόμα και ο θόρυβος του περιβάλλοντος χώρου της καμπίνας ενός αεροσκάφους εξουδετερώνεται, χάρη στη λειτουργία βελτιστοποίησης της ατμοσφαιρικής πίεσης – «Atmospheric Pressure Optimising». Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια της πτήσης με απόλυτη καθαρότητα, καθώς η λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγάλα υψόμετρα.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 405 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα