Ορισμένες μονάδες iPhone 7 Plus έχουν σοβαρό θέμα με την λειτουργία της κάμερας

Η διπλή κάμερα στην πίσω πλάτη του νέου iPhone 7 Plus με ένα πραγματικά πολύ καλό οπτικό ζουμ σε μια τόσο λεπτή συσκευή είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία της συσκευής για το οποίο η Apple καυχιέται από την πρώτη στιγμή που το έχει λανσάρει παγκοσμίως στην αγορά. Συντάκτες του ξένου Τύπου μίλησαν για θαύμα της mobile φωτογραφίας όμως υπάρχουν κάποια
μικρά προβλήματα καθώς υπήρξαν και ορισμένες ελαττωματικές παρτίδες ανάμεσα στις εκατομμύρια μονάδες που έχουν αποσταλεί.

Εν τούτοις, ορισμένοι χρήστες και κάτοχοι του iPhone 7 Plus αναφέρουν πως η οθόνη του γεμίζει με λευκό χρώμα όταν ανοίγουν την εφαρμογή της κάμερας, ενώ έχουμε και πολλές αναφορές από χρήστες, πως οι φωτογραφίες τους βγαίνουν πράσινες και μοβ. Επιπρόσθετα, ακούστηκε πως υπάρχουν στιγμές που η εφαρμογή της κάμερας κλείνει λόγο υψηλών θερμοκρασιών, ακόμα και όταν το iPhone δεν είναι τόσο ζεστό. Εικάζεται πως το πρόβλημα μάλλον οφείλεται στην χαμηλής ποιότητας καλωδιοταινία, που ενώνει την κάμερα με την μητρική με συνέπεια να εμφανίζονται λανθασμένες ενδείξεις για την θερμοκρασία, προκαλώντας τα προβλήματα στην κάμερα.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 57 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα