Οι θήκες της Pitaka για Samsung Galaxy S10, S10 Plus και S10e στο Plusmobi!

15:31 2/5/2019 - Πηγή: myPhone
Στο Plusmobi βρίσκουμε συχνά αρκετές ποιοτικές σειρές θηκών και αξεσουάρ για smartphones, με ένα από τα brands αυτά να είναι της PITAKA.

Πλέον, στο κατάστημα θα βρείτε μοντέλα της PITAKA, για τις κορυφαίες ναυαρχίδες της Samsung, τα Galaxay S10, S10 Plus και S10e. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη δημοφιλή σειρά MagCase Aramid Carbon Fiber
για τα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus και Galaxy S10e. Είναι θήκες κατασκευασμένες από αραμίδιο, ένα υψηλής τεχνολογίας πολυτελές υλικό για θωράκιση σε αεροπλάνα, supercars κ.λπ., το οποίο είναι 5 φορές ανθεκτικότερο από το χάλυβα, έχοντας το ίδιο βάρος με αυτόν. Διαθέτουν αυτοκόλλητα μεταλλικά ελάσματα εσωτερικά για άμεση τοποθέτηση σε μαγνητικές βάσεις αυτοκίνητου PITAKA. Έχουν βάρος μικρότερο από 14g, από τα μικρότερα που έχουμε δεί σε τέτοια θήκη, αλλά και εξαιρετικά λεπτό με προφίλ 0,85mm. Είναι ανθεκτικές στις γρατζουνιές, με εξαιρετικό grip χωρίς ολισθηρή επίστρωση και δεν παρεμβάλλονται/παρεμποδίζουν τα WIFI, GPS, την ασύρματη φόρτιση ή το σήμα κινητής τηλεφωνίας.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 174 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα