Ο λόγος που οι φωτογραφίες του Snapchat στο Android δείχνουν άσχημες

Οι φωτογραφίες του Snapchat σε συσκευές Android δεν είναι και τόσο ποιοτικές, όπως σε ένα iPhone. Και αυτό, γιατί είναι αρκετά ευκολότερο να αναπτύξεις μια εφαρμογή για το iPhone. Οι developers έχουν να νοιάζονται για μερικές μόνο συσκευές. Αλλά στο Android, υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές συσκευές, σύμφωνα με την υπηρεσία, όλες με διαφορετικά
μεγέθη οθονών και διαφορετικές εκδόσεις του λειτουργικού. Ωστόσο όμως το Snapchat είχε βρει μια λύση σε αυτά τα προβλήματα.

Αντί λοιπόν να τραβάει μια πραγματική φωτογραφία με την κάμερα, η εφαρμογή απλώς έπαιρνε ένα screen του camera view. Με αυτόν τον τρόπο, μια μέθοδος λήψης της φωτογραφίας, λειτουργεί σε κάθε Android smartphone που υπάρχει εκεί έξω. Υπάρχουν όμως ορισμένες συσκευές, όπως το Google Pixel 2, που πραγματικά χρησιμοποιούν την κάμερα στο Snapchat. Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατο συνεδρίου ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων, το Snapchat υποστήριξε ότι ετοιμάζουν βελτιώσεις στο Android app, που θα κάνει την εμπειρία ακόμη καλύτερη. «Ο μεγάλος αριθμός των διαφορετικών συσκευών του Android, καθιστά επιτακτική την ανάπτυξη μιας νέας μεθόδου, που θα συμβάλλει σε καλύτερα αποτελέσματα συνολικά».

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 20 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα