Με νέο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων της Synaptics το νέο Galaxy S8;

To Galaxy S8 πρόκειται πιθανότατα να αποχωριστεί το κλασσικό home button που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν πολλών μοντέλων της εταιρείας για πολλά συναπτά έτη και μάλλον η Synaptics θα δώσει την λύση με έναν νέο οπτικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας θα ενσωματωθεί κάτω από το γυαλί της οθόνης και πρόκειται για τον FS9100 που η εταιρεία
παρουσίασε προτού δύο ημερών και όπως ανέφερε στην επίσημη παρουσίαση του θα δουλεύει ακόμα και πίσω από γυαλί τύπου 2.5D.

Με την εν λόγω λειτουργία fingerprint υπάρχει η δυνατότητα για τους κατασκευαστές να τροποποιήσουν το design των ερχόμενων μοντέλων τους, άρα θα γίνουν ιδιαίτερα δημιουργικοί για να βρουν το που θα τοποθετήσουν τον συγκεκριμένο αισθητήρα και δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα το να μειώνονται ολοένα και περισσότερο τα bezels. Επιπλέον, λέγεται ότι μπορεί να διαβάσει και πίσω από γυαλί πάχους 1mm, ενώ δεν τίθεται ζήτημα στο να αναγνωρίσει το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη ακόμη και όταν o ίδιος του έχει βρεγμένο δάχτυλο.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 170 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα