Η Vodafone Ελλάδος με όλα της τα όπλα απέναντι στον Κορονοϊό!

17:49 19/3/2020 - Πηγή: myPhone
Η ραγδαία εξάπλωση του Κορονοϊού και στη χώρα μας έχει οδηγήσει την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει σε μια σειρά από πρωτοφανή μέτρα. Μέτρα τα οποία απαιτούν γενναιότητα, αλλά και πολλές θυσίες από τους πολίτες. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες η ζωή και η καθημερινότητα όλων μας έχει ανατραπεί και όλοι καλούμαστε να βρούμε τα πατήματα μας στο νέο σκηνικό που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.

Ειδικότερα στον τομέα της εργασίας, συμβαίνουν πλέον κοσμοϊστορικές αλλαγές για τα δεδομένα της χώρας μας, καθώς οι εργαζόμενοι θα πρέπει να συνηθίσουν την εργασία από το σπίτι για ένα μεγάλο διάστημα
(που σύμφωνα με τους ειδικούς δεν αποκλείεται να αγγίξει και τους δύο μήνες). Ένα μέτρο όμως που καθίσταται αναγκαίο, καθώς με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες απέναντι στον επικίνδυνο ιό, αλλά παράλληλα συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν ομαλότερη ροή και εξέλιξη της οικονομικής ζωής. Γιατί πέραν του κινδύνου για τη δημόσια υγεία, θα πρέπει πάντοτε να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, τους κινδύνους και τους κλυδωνισμούς που προκαλεί o COVID-19 και στην οικονομική ζωή.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 488 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα