Ένα οικονομικότερο Retina MacBook έρχεται τον Ιούνιο, ριζική ανανέωση των iPads

13:28 12/3/2018 - Πηγή: myPhone
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Apple ετοιμάζει τη διάθεση ενός πιο οικονομικού Macbook των 13 ιντσών τον Ιούνιο. Σύμφωνα με το report θα διαθέτει 2560×1600 panel με 226 PPI density όπως συμβαίνει τώρα και με το Macbook Pro των 13 ιντσών. Συγκεκριμένα, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά,
σε πιο μικρή τιμή. Αν οι πληροφορίες, ευσταθούν, τότε μιλάμε για ένα Retina Macbook των 13 ιντσών, η τιμή του οποίου θα αγγίξει τα $999.

Η μαζική παραγωγή του ξεκινά στα τέλη Μαΐου, οπότε μάλλον θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του WWDC, παρά το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του. Το WWDC δεν περιλαμβάνει απαραίτητα νέες ανακοινώσεις hardware, χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάτι τέτοιο. To report μάλιστα επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς ότι αναπτύσσεται ένα νέο iPad των 9.7 ιντσών και θα κάνει το ντεμπούτο του το δεύτερο τρίμηνο σε τιμή κάτω από τα 300 δολάρια. Τέλος αναφέρεται, ότι ήδη δημιουργούνται εξαρτήματα τα οποία προορίζονται για ένα iPad Pro για το δεύτερο μισό του 2018. Θα πρέπει να αναμένουμε τουλάχιστον μια τέτοια συσκευή φέτος, με Face ID unlock.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 24 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα