Δεν θα υπάρξει «Pro» έκδοση του iPhone 7: Μεταλλικό σασί το 2017 (Φήμες)

11:16 14/8/2016 - Πηγή: myPhone
Η απροθυμία της εταιρείας από το Cupertino να προχωράει τακτικά σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά το iPhone, πιθανόν να επιβεβαιωθεί σύντομα για ακόμα μια φορά, εφόσον επαληθευτούν οι υπάρχουσες φήμες σχετικά με την εμφάνιση του iPhone 7. Ωστόσο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είχε εδραιωθεί μια διαφορετική φήμη όπου ήθελε την Apple να προχωράει
σε διαφορετικού είδους αλλαγές για την αιχμή του δόρατος των πωλήσεων της, με την παρουσίαση τριών διαφορετικών μοντέλων του iPhone 7.

Η πρώτη έκδοση θα περιλάμβανε το «απλό» iPhone 7 με οθόνη 4.7 ιντσών, η δεύτερη έκδοση θα περιλάμβανε το iPhone 7 Plus με οθόνη 5.5 ιντσών και η τρίτη φημολογούμενη έκδοση θα περιλάμβανε μία «Pro» εκδοχή του iPhone 7 Plus με σύστημα διπλών φακών κάμερας. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple αποφάσισε τελικώς να απορρίψει αυτό το σενάριο, προσθέτοντας ότι επρόκειτο για μια δραματική απόφαση της τελευταίας στιγμής, μιας και η εταιρεία ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει σε παρόμοιες αλλαγές στα σχέδια της, λίγους μόλις μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση των προϊόντων. Οι πληροφορίες καταλήγουν ότι η παραπάνω, αποτελεί θετική εξέλιξη για τους καταναλωτές αφού θα σημαίνει ότι οι εκδόσεις Plus και Pro θα ενωθούν και θα υπάρχει μόνο μια έκδοση «μεγάλου» iPhone εξοπλισμένη με το προαναφερόμενο σύστημα διπλής κάμερας.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 131 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα