Xiaomi: Στις 10 εκατ. μονάδες οι πωλήσεις του Mi-2

14:42 25/9/2013 - Πηγή: myPhone
Πωλήσεις - «ρεκόρ» σημείωσε σύμφωνα με τη Xiaomi το Mi-2 (μαζί με τα Mi-2S και Mi-2A), αγγίζοντας τις 10 εκατ. μονάδες από την αρχή της κυκλοφορίας του. Η συγκεκριμένη επιτυχία μάλιστα γνωστοποιήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της Xiaomi στο Twitter, μαζί με την απαραίτητη «επετειακή» φωτογραφία.

Xiaomi 2/2A/2S sales exceeded 10 million units since the products had released eleven months ago. Congratulations! pic.twitter.com/vI7764D3oO

Xiaomi (@XiaomiChina) September 24, 2013Μπορεί στον απλό καταναλωτή η Xiaomi να μην είναι γνώριμη, οι πιο «ψαγμένοι» χρήστες όμως φαίνεται πως την προτιμούν, πράγμα που απέδειξε άλλωστε και το Mi-2 στους 11 μόλις μήνες κυκλοφορίας. Το ίδιο ευελπιστούν φυσικά οι υπεύθυνοι της εταιρίας και για το αναμενόμενο Mi-3, μιας και προσφέρει πολύ περισσότερα από τα όσα κοστίζει ένα αντίστοιχο επώνυμο smartphone, χωρίς να στερείται φυσικά ποιότητα κατασκευής ή χαρακτηριστικά. Εκτός αυτού, η «μεταγραφή» του Hugo Barra από τη Google στη Xiaomi δίνει νέες προοπτικές σε αυτή, μαζί με τον «αέρα» του διαφορετικού που -αναμφισβήτητα- έχει ανάγκη για μια ακόμη καλύτερη πορεία.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 103 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα