Xiaomi: Διαρροή πιθανού Mi 5 mini στις 4,3 ίντσες με Snapdragon 820

19:41 10/6/2016 - Πηγή: myPhone
Φαίνεται ότι η Xiaomi εξετάζει μία μικρή παραλλαγή του Mi 5 με οθόνη 4,3 ιντσών. Μία πρόσφατη διαρροή αναφέρει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα παρουσιαστεί μέσα στον Ιούνιο εξοπλισμένο με τον Snapdragon 820 στα 1,8 GHz. Η προσφορά της Xiaomi λέγεται ότι θα έρθει με οθόνη 4,3 ιντσών και
ανάλυσης 720 p, 3 GB RAM, 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, 13 MP κάμερα και 2350 mAh μπαταρία υποστηρίζοντας γρήγορη φόρτιση 3.0.

Μία φωτογραφία που κυκλοφορεί, δείχνει ένα home button όπως αυτό του Mi 5 που πιθανόν να σημαίνει ότι θα έχει και αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος. Η διαρροή (που έγινε μέσω Weibo) αναφέρει ότι η Xiaomi θέλει να θέσει ανταγωνιστή του iPhone SE στις μικρές ίντσες αλλά με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά. Το κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα σε τιμή λιανικής πώλησης $275. Όπως είδαμε πρόσφατα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι στα ισχυρά κινητά μικρών διαστάσεων αλλά όσο δελεαστική και να ακούγεται η πρόταση της Xiaomi δεν παύει να είναι φήμη μέχρι να αναφερθεί κάτι επίσημα.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 45 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα