Xiaomi Redmi 3: Νέα πτώση τιμής για το VFM Android των Κινέζων

10:26 29/1/2016 - Πηγή: myPhone
Ακολουθώντας τις πολύ δυνατές πωλήσεις των πρώτων ημερών της επίσημης διάθεσής του, το Redmi 3 καταφέρνει να επιτύχει εντυπωσιακά υψηλά νούμερα απήχησης στην κινεζική αγορά και κάτι μας λέει οτι αυτό θα συνεχιστεί, μετά τη νέα πτώση της τιμής του στα e-stores - αλλά και την χρήση εκπτωτικών κωδικών από πολλά καταστήματα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τo Redmi 3 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p. Οι διαστάσεις του είναι 139,3 x 69,6 x 8,5 χιλιοστά, πιο μεγάλο μεν σε σχέση με τον προκάτοχό του αλλά και πιο λεπτό από αυτόν,
ενώ το βάρος του είναι στα 144 γραμμάρια, 10 παραπάνω από το Redmi 2. Τα 10 επιπλέον γραμμάρια οφείλονται στην κατασκευή του Redmi 3 που είναι εξ ολοκλήρου από μέταλλο, με την πίσω όψη να παρουσιάζει ένα νέο σχέδιο αποτελούμενο από μικροσκοπικά αστέρια που σχηματίζουν ένα όμορφο πλέγμα. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον οχταπύρηνο Snapdragon 616 από την Qualcomm σε συνδυασμό με την Adreno 405 GPU, 2 GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD. Στον τομέα της φωτογραφίας έχουμε οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13 ΜΡ και εμπρόσθια ανάλυσης 5 ΜΡ, ενώ είναι και Dual-SIM.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 137 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα