Unboxing και hands-on με το Nokia 3.4!

19:29 18/4/2021 - Πηγή: myPhone
Μετά το Nokia 5.4 που ήδη είδαμε σε σχετικό unboxing, ήρθε η ώρα να δούμε και το δεύτερο μοντέλο που έφθασε στα χέρια μας και απευθύνεται καθαρά στην entry-level αγορά, το Nokia 3.4!

Να σημειώσουμε, πριν συνεχίσουμε, οτι το Nokia 3.4 είναι διαθέσιμο σε προσφορά μέχρι το τέλος του Απριλίου, στα 149,90€ (από 179,90).

Το
Nokia 3.4 ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά χάρη στο σχεδιασμό του, με πλαστικό πίσω μέρος που όμως έχει ωραία υφή και πανέμορφο χρώμα, στην "Fjord" έκδοση που είχαμε στα χέρια μας. Διακριτό άμεσα και το λογότυπο της Nokia με μικρά, νικελ γράμματα ενώ το camera module εξέχει ελάχιστα από το πίσω μέρος, σε βαθμό που δε χρειάζεται να αγχώνεστε για το πως θα ακουμπήσετε τη συσκευή σε μια επιφάνεια. Το πάχος του κινητού δεν ξεπερνά τα 8,7mm και το βάρος τα 180 gr., τιμές που είναι πολύ κοντινές σε αυτές του Nokia 5.4, αν αναρωτιέστε για το ποιο από τα δύο είναι το πιο compact. Να σημειωθεί πως δέχεται τρείς κάρτες (δύο nanoSIM και μια microSD) ενώ στη συσκευασία θα βρείτε καλώδιο Type-C και 5W φορτιστή.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 448 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα