Unboxing και hands-on με τα Motorola Moto G7 Play και G7 Power!

05:57 25/4/2019 - Πηγή: myPhone
Στις αρχές Φεβρουαρίου η Motorola μας παρουσίασε τα νέα μέλη στην οικογένεια Moto G, με τα G7 Play, G7 Power, G7 και G7 Plus να επιχειρούν να καλύψουν τις ανάγκες των low end to mid-range users. Τα είδαμε για πρώτη
φορά στο booth της Lenovo στο MWC 2019, αλλά πλέον είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά και είχαμε δύο από αυτά στα χέρια μας, για unboxing και hands-on!

Η νέα αυτή προσθήκη στην οικογένεια, το Moto G7 Power σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσουν οι χρήστες στα smartphones: Τη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Σχεδιάσαμε το moto g7 power με μια κορυφαία μπαταρία 5000 mAh, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε και να παίξετε για 60 ώρες (2,5 ημέρες), με μία μόνο φόρτιση. Όταν χρειαστεί να φορτίσετε, μπορείτε να έχετε ώρες χρήσης με μόνο λίγα λεπτά φόρτισης του TurboPowerTM, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο να κάνετε ό,τι αγαπάτε . Με την 6,2 "Max Vision HD+ οθόνη του, σε συνδυασμό με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, το moto g7 power σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε αγαπημένες ταινίες, βίντεο και παιχνίδια στο κινητό σας. Το moto g7 power υποστηρίζεται από το Snapdragon 632 Mobile Platform που ανταποκρίνεται γρήγορα σε ό,τι κάνετε. Αναλυτικά τα specs του G7 Power θα βρείτε εδώ.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 204 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα