Sony: Επιπλέον συσκευές για τις κατηγορίες entry-level και mid-range

11:11 31/3/2013 - Πηγή: myPhone
Η Sony Mobile έχει ενισχύσει κατά πολύ την παρουσία της τόσο στην κατηγορία των high-end συσκευών όσο και στην μεσαία κατηγορία των αποκαλούμενων ως entry-level Android smartphones και μάλιστα οι παρατηρητές και ειδικοί του κλάδου μιλούν για θεαματικές πωλήσεις του μοντέλου ναυαρχίδας των Ιαπώνων, δηλαδή του Xperia
Z. Πιο αναλυτικά, τo Xperia Z συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων συσκευών της Ιαπωνικής αγοράς καθώς παραμένει στην κορυφή πωλήσεων για έξι συνεχόμενες εβδομάδες, δεδομένου ότι η συσκευή ξεκίνησε την εμπορική της διάθεση στις 9 Φεβρουαρίου, ενώ δεν έχει πολύ καιρό που έφτασε και σε άλλες χώρες της ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Ωστόσο, η εταιρία φαίνεται να δείχνει το απαιτούμενο ενδιαφέρον και για συσκευές που απευθύνονται στον μέσο χρήστη, όπως το Xperia E που κυκλοφορεί σε επιλεγμένες περιοχές του πλανήτη και την κατασκευή του οποίου έχει αναθέσει στην Arima Communications. Όσον αφορά τα λοιπά χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου, είναι ένα τηλέφωνο που «δανείζεται» ένα τσιπ Qualcomm MSM 7227A στο 1GHz, διαθέτει οθόνη 3.5 ιντσών και η οπίσθια ψηφιακή κάμερα έχει αισθητήρα 3.2MP.

Επίσης, από το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους μαθαίνουμε πως η Sony θα ξεκινήσει την προώθηση δύο νέων mid-range μοντέλων στην Ταιβάν, του Xperia L και Xperia SL. To Xperia L θα είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη αφής FWVGA 4.3 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, ψηφιακή κάμερα 8MP, υποστήριξη NFC και τεχνολογία HDR.

Τέλος, ακούγεται έντονα πως η Sony σχεδιάζει και μελετά την ανάπτυξη ενός καινούργιου entry-level μοντέλου κατά την διάρκεια του τρίτου τριμήνου με οθόνη μεγέθους 5 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek. Την κατασκευή - βάση πηγών - θα αναλάβει η Arima και η Foxconn, που αθροιστικά και οι δύο μαζί μέχρι τα τέλη του 2013 θα έχουν κατασκευάσει περίπου 8-10 εκατομμύρια smartphones για λογαριασμό της Sony.

[via]
Keywords
Τυχαία Θέματα