Sony: Ανακοινώνει το δικό της smartwatch την επόμενη εβδομάδα

13:19 22/6/2013 - Πηγή: myPhone
Η μόδα της τεχνολογίας αλλάζει διαρκώς και τώρα προτείνει smartwatches, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές να μην μένουν άπραγοι και μάλιστα να εστιάζουν την προσοχή τους ιδιαιτέρως προς αυτήν την νέα κατηγορία gadget. Ελάχιστες είναι οι σχετικές υλοποιήσεις που έχουμε δει προς το παρόν, ενώ εταιρίες όπως η Apple, η LG, η Microsoft και άλλες, ήδη έχουν
δείξει τα δικά τους πρώτα δείγματα και όλα φαντάζουν να είναι σχεδόν έτοιμα για να υποδεχτούμε τις νέες τους αυτές προτάσεις.

Με αφορμή αυτή την σύγχρονη τάση, ένας από τους πολλούς κατασκευαστές που ενδεχομένως να μας αποκαλύψει κατά την διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδος σε σχετική εκδήλωση στην μακρινή Σαγκάη την δικιά της ιδέα, είναι η Ιαπωνική Sony που μέσω του γνωστού τεχνάσματος, ενός Tweet κάτω από ατμόσφαιρα μυστικοπάθειας, μας προϊδεάζει για την πιθανή παρουσίαση ενός τέτοιου έξυπνου ρολογιού την Τρίτη 25 Ιουνίου. Η αγωνία ορισμένων κορυφώνεται και όπως όλα δείχνουν η εταιρία όντως επιθυμεί να ανταποκριθεί στην νέα πρόκληση. Άλλωστε η Sony έχει μια παράδοση στον χώρο των φορητών προϊόντων.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 56 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα