Samsung: Ακριβά τα ανταλλακτικά για το Gear 2 και το Gear Fit

15:24 24/4/2014 - Πηγή: myPhone
Με την αγορά των wearables να είναι σε πλήρη ανάπτυξη και με πολλές εταιρείες να σκοπεύουν να μπουν ή να έχουν ήδη μπει σε αυτή, τα έξυπνα ρολόγια είναι πολύ πιθανό ότι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου τα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά όμως, φαίνεται πως υπάρχουν και κάποια αρνητικά ζητήματα που σίγουρα θα απασχολούσαν τους υποψήφιους αγοραστές.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του ubergizmo, σε περίπτωση βλάβης των Samsung Gear 2 ή Gear Fit, ο ιδιοκτήτης θα ήταν προτιμότερο
να αγοράσει καινούρια συσκευή παρά να επισκευάσει τη παλιά καθώς θα έπρεπε να επιστραφεί πίσω στη Samsung και το κόστος για την επισκευή της θα ήταν αρκετά υψηλό. Σε αντίθεση λοιπόν με τα smartphone, όπου ναι μεν η επισκευή μπορεί να κοστίζει αρκετά αλλά να μη ξεπερνά το κόστος της ίδιας της συσκευής, φαίνεται ότι στα wearables της Samsung δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς εκτός απ το κόστος της επισκευής ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώσει και ένα τέλος όταν αποστείλει τη συσκευή, που ανέρχεται στα 174 ευρώ για το Gear 2 και 123 ευρώ για το Gear Fit. Όλα αυτά φυσικά αν ο ιδιοκτήτης δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 96 λέξεις
Keywords
Αναζητήσεις
gear fit myphone
Τυχαία Θέματα